A tetőfedő szakember akivel nem szeretnél találkozni

A tetőfedő szakember akivel nem szeretnél találkozni

És megint végre héftő van – hogy egy kicsit feldobjon, az egyik barátom az alábbi viccet küldte el nekem, valamilyen fórumon találta. LOL

Michael J. Owen tetőfedő megválaszol egy pár hozzá intézett kérdést:

A szakmeber: Michael J. Owen 6/9/2009

A kérdés: Kedves Owen Úr, miután eltávolítottam a bádogot a tetőmről, sok szegecs kiáll a deszkázat felső oldalából. Ki kell ezeket a szegecseket vennem vagy be is kalapálhatom őket a gerendába amennyire lehet?
Köszönöm szépen!

A  válasz: Szia Ed, a legjobb amit tehetsz, hogy mezítláb végigsétálsz a tetőn, így könnyen megtalálhatod, hogy hol is vannak a szegecsek, amiket így ki tudsz húzni. Hagyd a vért megszáradni mielőtt felteszed a kátrány / nemezpapírt.

Természetesen csak viccelek. Én már csak ilyen vagyok, kedvelem a brit humort.

Komolyra fordítva a szót, az lenne a legjobb, ha megtalálnád az összeset és ki tudnád venni őket. Az is rendben van, ha csak simára kalapálod őket, de vicces lesz megtalálni az összeset. A titok abban rejlik, hogy egy apró lapátot húzz végig a deszkákon, így megtalálhatod, hogy hol állnak ki a szegecsek. Korábban a burkoló kollégáktól kölcsönkértem egy padlóhengert, amivel végigmentem a tetőn. Na ez tényleg kisimította a szegecseket, így a nemezpapírnak nem esett bántódása.

A másik módszer az lehet, hogy valaki előtted végigmegy a tetőn és nagyon közelről végignézi, hogy hol állnak ki ezek. Ha nagyon közelről nézi, észre fogja venni a kiálló kis szegecseket.

Remélem ez segít.

————————————————–VÁLASZ————————————————–

A kérdés: Owen úr, Köszönöm a válaszát. Nincs egy britnél jobb humorú ember. Nincs problémám azzal, hogy észrevegyem a szegecseket, 3 cm nagyságú szegecsek, amiknek a nyolcad része lóg ki a deszkából. Az a megérzésem, hogy átmentek a deszkán. Szerinted, ha kiveszem őket akkor nagyon a valószínűsége, hogy a víz átmegy a deszkán?

A vicc forrása: JokeBuddha

Fényképezte: 1953FordF100

Címkék: , , ,  

Bejegyzés helye:Végre hétfő van!

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *