Marketing tippek a vállalkozásodnak: Hogyan írj hírlevelet

Marketing tippek a vállalkozásodnak: Hogyan írj hírlevelet

Mindazon marketing eszközök közül melyekkel alacsonyan tudod tartani a marketing kiadásaidat az egyik legköltséghatékonyabb megoldás, amit a vevőidnek küldhetsz a hírlevél. Ezt könnyen meg tudod csinálni akkor, amikor már rendelkezel email adatbázissal.

Adok egy pár tippet, amivel tökéletes hírlevelet küldhetsz a főszezon hátralévő részében a potenciális vevőidnek és már meglévő ügyfélkörödnek, így még több munkára tehetsz szert.

 1. Érdekes tartalommal töltsd meg a leveledet.
  Ne áraszd el a vevőidet százalékokkal és kedvezményekkel, melyet egyes termékekre adsz, sokkal jobb ötlet, ha az építés folyamatáról vagy a termék és szolgáltatások előnyeiről írsz.
 2. Ragadd meg az olvasó figyelmét egy jó címmel vagy kiemeléssel.
  Az email tárgysorának remek megfogalmazásával hatékonyan növelheted a hírleveled olvasóinak számát.
 3. Legyen rövid és egyszerű
  Ahogy a korábbi bejegyzésemben már említettem (amikor a szórólapokról írtam) minél rövidebb, annál jobb. Hosszú és bonyolult mondatok helyett használj inkább nagy képeket.
 4. Rendszeresen küldj hírlevelet
  Mindig a hét ugyanazon napján küldj hírlevelet az olvasóidnak és ugyanabban az időpontban küld ki. Természetesen nem kell, hogy minden héten küldj valamit, viszont jó, ha előre megtervezed, hogy mikor kinek és mit fogsz küldeni.

Te is küldesz hírlevelet a vevőidnek? Hogyan alakítod ki a designt? Írd meg nekünk egy kommentben itt vagy a Facebook oldalamon!

Kép innen: restoringlifeministrie

Címkék: , , , , ,  

Bejegyzés helye:Saját vállalkozásom

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *