A Google Térkép ereje, és amire a vállalkozásod használhatja

A Google Térkép ereje, és amire a vállalkozásod használhatja

Manapság mindenki ismeri a Google-t. Vásárlóként ezzel keresünk meg mindent. Éttermeket, boltokat, online áruházakat és még számtalan, információt nyújtó weboldalt. Gyors, kényelmes és pontos. Egyre több lakástulajdonos vállalkozókat is a Google segítségével keres. És mi következik ebből, tisztelt szaktárs? Érdemes a vállalkozásodat is elérhetővé tenni a Google-ben. Leírjuk, hogyan teheted meg.

Amikor egy lakástulajdonos tetőfedő szolgáltatásokat keres, számos különféle találati eredményt kaphat. Az eredmények közti kiigazodás egyik leghatékonyabb módja, ha az illető a térképen keresi meg a környékbeli tetőfedő vállalkozókat. Ha nem szerepelsz a térképen, akkor valószínűleg nem is fognak előzetes munkafelmérésre hívni.

A vállalkozás térképre viteléhez csak a Google Helyek weboldalt kell felkeresned, és ott regisztrálnod vállalkozásod és kapcsolatfelvételi adatait. A jobb megkülönböztetés érdekében képeket és videókat is elhelyezhetsz. Pár kattintás után a térképen megjelenik a vállalkozásod helyét mutató, piros Google Helyek jelzés. Itt egy rövid videó, amely végigkalauzol a műveleteken

A Google Helyek számos igen hatékony eszközt is biztosít, amelyekkel például felmérheted, hogy téged az online módon elérők többsége földrajzilag hol található. Ez lehetővé teszi, hogy hirdetési erőfeszítéseid az adott földrajzi területre összpontosíthasd.

A Google Térkép egy másik előnye, hogy ügyfeleid számára lehetővé teszi értékelésedet, és legutóbbi, kiválóan elvégezett munkáddal kapcsolatos megjegyzések elhelyezését.

Megdöbbentő, hogy ma még milyen kevés tetőfedő alkalmazza ezt. Az 1,6 millió lakosú lengyel főváros, Varsó környékén tevékenykedő tetőfedők keresésére irányuló felmérés mindössze 5 találatot adott. Írva és mondva: ötöt.

Ha már rendelkezel webhellyel, ott elhelyezheted a vállalkozásodnak helyét mutató, kis Google térképet. Ez nem csak az ügyfeleid számára könnyíti meg vállalkozásod megtalálását, de bizalomgerjesztő is, mert mutatja, hogy vállalkozásod igazi, fizikailag is létező (még akkor is, ha csak belőled, a sógorodból és egy teherautóból áll). Ez megnyugtatóan hat, és elősegíti a bizalomra épülő kapcsolat kialakítását.

És ami a legjobb az egészben: az internetes hirdetésekkel szemben ez egy fillérbe sem kerül.

Kiaknázhatod a Dakea címtár előnyeit is, amelybe a Dakea jutalomprogramhoz csatlakozva Te is bekerülhetsz. A címtár a Google Térképre épül, de azoknak a végfelhasználóknak szól, akik Dakea beépítőket keresnek.

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,  

Bejegyzés helye:Saját vállalkozásom

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *