Az időjárásváltozás és a tetők

Az időjárásváltozás és a tetők

Minden egyes szezonban a saját bőrömön tapasztalom, hogy valami változik az időjárás. A telek keményebbek és hidegebbek lesznek és kiszámíthatatlanabbak. Egyszer szakad a hó máskor pedig tavaszi hőmérsékletek vannak, nyáron pedig ugyanez történik: eszméletlenül sok eső egyik pillanatról a másikra és persze a jó öreg jégeső sem marad el.

Nem is csoda, hogy manapság annyi ember szorul tetőfedők segítségére, mivel egy két vihar olyan intenzív, hogy könnyen elfújja a tetőt a fejünk felől, de egy pár lazábban fekvő cserepet mindenképpen lesodornak a heves szelek. A problémák pedig csak gyűlnek ezen események után.

A szakmában eltöltött éveim alatt elég sok olyan tetőt javítottam már ki, melyet a borzasztó időjárás tett tönkre. Amikor új tetőket és tetőablakokat építek fel és be, mindig igyekszem olyan anyagokat használni, melyek megóvják a házat az ilyen jellegű eseményektől.

Tetőablakok kapcsán nem vitás, hogy milyeneket építek be: Dakea tetőtéri ablakokat, mivel a legzordabb körülmények között tesztelték és a legszigorúbb szabványok szerint gyártják őket azért, hogy kiállják a leghevesebb zivatarok próbáját is.

Sokszor kérdezik a vevőim, hogy kibírja-e az üveg a jégesőt is? Abszolút. A Dakea ablakok edzett üvegezése kiállja a jégeső próbáját is, a gyártó élettartam garanciát biztosít rá.

Az alábbi kis videó bemutatja a Max Protect-et:

https://www.youtube.com/watch?v=1PYjh0ranQY

Jól hangzik ugye? Te is olyan anyagokat használsz a munkáid során, melyeket így tesztelnek? Írd meg nekem itt vagy a Facebook oldalamon egy kommentben!

Kép innen: British Airways

Címkék: , , , , , , , ,  

Bejegyzés helye:Mivel nyújt többet a Dakea

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *