3 érv a Dakea tetőablakok mellett

3 érv a Dakea tetőablakok mellett

Vess egy pillantást a tetőablakainkra. Láthatod, hogy 3 verhetetlen előnyük van a piacon fellelhető többi ablakkal szemben.

Több előnnyel bírnak

Jobb jellemzők

Ezek az ablakok ISO minősítéssel és világszínvonalú gyártási technológiával készülnek. A legszigorúbb minőségi normák teljesítésére törekednek, hogy a lehető legjobb terméket tudják nyújtani nekünk és vásárlóinknak, legyen szó akár a kész tetőablakról, akár a legapróbb alkatrészről. Minden egyes csavart, műveletet és alapanyagot a legszigorúbb szabványok szerint tesztelik. Ez a kompromisszummentes precizitás és óriási tapasztalat különbözteti meg ezeket az ablakokat, erre van szükségem a mindennapi munkám során, illetve a vevőimnek is, akik olyan terméket szeretnének, amely megfelel a legszigorúbb szabályoknak, tartós, hosszú élettartamú és egyszerű használni.

Hosszabb garancia

A Dakeával az ügyfeleim és jómagam is 20 év nyugalmat kapunk. Mindezt a Next 20 rendszer garantálja. Két kattintás és két perc alatt megszerezhető az átruházható és kiterjesztett garancia. Mindez teljesen ingyenes! Melyik másik gyártó nyújt ilyet a piacon? Ez komoly előny, amit sosem felejtek el hangsúlyozni az ügyfeleimnek.

Olcsóbbak, mint bármely más márka a piacon

Ez sem egy elhanyagolható érv a Dakea ablakok vásárlása mellett. Észrevetted, hogy a Best ablak csomagolása még egy ingyenes szigetelőhab keretet és alátét-szegélyfóliát is rejt?

Igen, teljesen ingyen.

A felsorolt előnyökkel együtt sem drágább a Better vagy Best ablak, mint egy jól ismert másik tetőablak márka, amelyhez nem jár semmilyen extra, se hosszabb jótállás és ráadásul még a teljesítménye is rosszabb. Miért fizetnél többet kevesebbért?

Mindent egybevetve a Dakea ajánlata azoknak szól, akik tényleg értenek a tetőablakokhoz és okos szakemberek, akárcsak Te vagy én!

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,  

Bejegyzés helye:Mivel nyújt többet a Dakea

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *