IratkozzFelAHírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre

Hello, Attila vagyok a profi tetőfedő!

Iratkozz fel a hírlevelemre és férj hozzá minden aktuális hírhez a tető szakmában, az üzleti fejlesztési ötletekben és minőségi termékeken belül.

Garantálom, hogy a hírlevelemmel időt és pénzt takaríthatsz meg.

Hogyan?

A blog bejegyzéseimen keresztül, amit hetente kétszer frissítek:

  • Fejleszd a sajád üzletedet – Nem kell több száz oldalt beszkennelned, hogy hozzáférj a szükséges információkhoz, ráadásul a mi – értem ez alatt tetőfedők – nyelvünkön íródott. Egyszerű példa: Elgondolkodtál már azon, hogy mi alapján választják ki a Vevők a számukra megbízható tetőfedőt, vagy hogy hogyan lehet kis pénzből valamit promotálni?
  • Maximalizáld a hasznodat azáltal, hogy olyan termékekkel dolgozol, amiket profi szakemberek részére gyártottak – Ez az amiért a Dakea tetőtéri ablakokat ajánlom Neked. Ezekhez az ablakokhoz 20 év garanciát kapsz, amely tartalmazza a kiemelkedő minőségű alátét szegélyfóliát is ingyen. Ezzel időt takaríthatsz meg és leegyszerűsíti a beépítés folyamatát is, plusz kereshetsz vele 2000 Ft-ot minden beépített ablak után.

Természetesen lesz néhány “exkluzív” tartalom is a hírlevelem kedvelőinek. Állj készen, hamarosan jön a biztonságról szóló e-book!

Lehet, hogy eszedbe jutott, hogy ez a hírlevél szponzorálva van-e…Hát, valójában igazad van!

De így több lehetőségem van és időm, hogy megkeressem a legjobb termékeket a piacon.

Bárhogyan is, a hírlevelem ingyenes és egyszerű!

Egyszerűen csak írd be a neved és az e-mail címed a formátumba.

Ha rákattintasz a “feljelentkezés most” gombra, kapni fogsz egy aktiváló email-t arra az email címedre, amit a regisztráció során megadtál.

Ezen a levélen belül lesz egy link, amire kattints rá, és így aktiválódni fog a regisztrációd.

Ha nem találsz levelet “Attila a tetőfedő”-től, akkor nézd meg a spam levelek között, hátha oda érkezett. Ha igen, akkor állítsd be a címemet a kontakt listádban, hogy legközelebb már ne a spam-ek közé kapd!

Nyugodtan vedd fel a kapcsolatot velem a hírlevéllel kapcsolatban. Mondd el mi az amit kedvelsz benne és mi az amit nem. Várom, hogy halljak Felőled!

Attila, a profi tetőfedő

0