Szia

Szia!

Attila, a tetőfedő szakember vagyok.

A szakmában eltöltött évek során azt tapasztaltam, hogy nem igazán van lehetőség az interneten arra, hogy kapcsolatot tartsak szakmabeli kollégáimmal, megvitassuk a gyakori problémákat és megtanuljam, hogyan fejlesszem vállalkozásomat.

Más iparágakban mindenki csatlakozott az cyber forradalomhoz, de a kereskedők, mint én leszakadozóban vannak. Biztos vagyok benne, hogy neked is van több száz oldalnyi anyagod a kisvállalkozások fejlesztéséről, de ezek közül csak kevés az amit igazából fel tudsz használni. Vannak a szakmával foglalkozó fórumok és portálok szép számmal, de vagy nehezen kezelhetőek vagy kevés fontos információt tartalmaznak.

Hosszú éjszakákon át böngésztem az információs szupersztrádát (hívja még így valaki?) és az ott talált különböző anyagok, nagyban segítik szakmai fejlődésemet. A Dakeás ismerőseim bátorításával és a saját szakképzett csapatom támogatásával végre lehetőségem nyílt elindítani a saját blogomat. Remélem ez egy olyan találkozóhely lesz számunkra, amit te is sajátodnak érezhetsz és megvitathatjuk a tetőfedő szakma pro és kontráit.

Sokfajta információt fogok itt megosztani: piaci híreket, fejlesztési ötleteket kisvállalkozásoknak és technikai útmutatót beszereléssel kapcsolatban. Remélem tetszeni fog és főképp hasznosnak találod. Kérlek oszd meg tudásodat, igényeidet és bármit, ami fontos számodra, ezáltal ez a hely tényleg a tiéd lesz!

Címkék: , , , , , , , , , ,  

Bejegyzés helye:A tetõfedõk élete

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *