A bádogtetők és a tetőablakok - Felhívás tetőfedő szakemberek számára!

A bádogtetők és a tetőablakok – Felhívás tetőfedő szakemberek számára!

A bádogtetők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek: egyrészt azért, mert még mindig vonzóbb az áruk a cseréphez képest, másrészt mert különféle színű, profilú és alakú is kapható belőlük, tehát minden ízlést ki tudnak szolgálni.

A bádogtetők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, elsősorban mert még mindig vonzóak az áruk miatt a cseréphez képest, másrészt mert különféle színű, profilú és alakú is kapható belőlük, tehát minden ízlést ki tudnak szolgálni.

A végső hatás természetesen megéri a fáradozást - mivel a tetőablak és a bádogtető tökéletesen illeszkedik egymáshoz.

Leírtam az első néhány általános lépést, hogyan kell a bádogtetőbe az ablakokat beépíteni, de igazán szeretném felhívni a bádoggal dolgozó tetőfedő mesterek figyelmét, hogy küldjenek nekem egy rövid üzenetet - ugyanis szeretném hirdetni vállalkozásaitokat a dakea.com oldalon, ami hamarosan elérhető lesz a Dakea weblapján, valamint oldalunkon meg is oszthatod tapasztalataidat másokkal.

Az első lépés természetesen megvásárolni a szükséges anyagokat.

  • Vásárolnod kell egy olyan burkolókeretet, ami alkalmazható a bádogtetőhöz. A Dakea választékában ez a KTF burkolókeret profilos fedéshez, amit a Dakea bármilyen méretű tetőablakhoz kínál, és a jó hír, hogy az alátét-szegélyfóliát teljesen ingyen adjuk a Dakea ablakokhoz!
  • Szintén szükséged lesz további bádoglemezekre ugyanabból a fajtából, melyet a tetőhöz használtál, hogy elég anyagod legyen ahhoz, hogy tökéletesen a tetőbe illeszd a tetőablakot.

Második lépésként vedd figyelembe az ehhez a tetőfedő anyaghoz kapcsolódó speciális dolgokat!

  • Ez alatt azt értem - elkészíteni a csatlakozást a bádogtető és a tetőablakok között. (Jó ötlet eltávolítani a két szomszédos lemezt, és így a beépítés kezdetekor elkerülheted azt, hogy megsértsd azokat, és könnyen hozzáférhetsz a tetőszerkezethez is).
  • Mérd le a távolságot a tetőn hagyott legközelebbi bádoglemeztől! Azokkal a bádoglemezekkel kell ezt lefedned, amiket leszereltél a tetőről. Természetesen először méretre kell vágnod őket.
  • Majd a helyükön kell rögzítened azokat, az első lemezt az ablak burkolókerete alá csúsztatva.
  • A még le nem fedett részeket a bádoglemezek különálló darabjaival kell beborítanod. A burkolókeretet be kell illesztened a felső és az alsó bádoglemezek közé.
  • Végül ki kell igazítanod a szegélyeket bádogvágó segítségével.

Úgy tűnhet, hogy nem is olyan nagy dolog ez az egész, valójában nagy ügyességet igényel, hogy olyan sima hatást érjünk el, amire ügyfeleink vágynak.

Még vissza fogok térni erre a témára, de most mindenekelőtt arra szeretnék bátorítani minden szakképzett bádoggal dolgozó tetőfedőt, hogy vegye fel velem a kapcsolatot - csak dobj egy e-mailt!

Népszerűsíteni szeretném vállalkozásodat a dakea.com oldalon teljesen ingyen, és emellett egy titkos projektre is szeretnélek invitálni – ami némi bevételt is jelenthet számodra!

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,  

Bejegyzés helye:A tetõfedõk élete

Hagyj üzenetet!

Az e-mail címed nem lesz látható. A megjelölt mezőket töltsd ki *